Ponudba

Solata Paradižnik Ozimnica

Sveža zelenjava

V naši ponudbi lahko najdete skoraj vse vrste zelenjave, med katerimi je prav gotovo najbolj priljubljen fižol maslenec ter krompir različnih vrst. Zelenjavo in sadje gojimo na popolnoma naraven način, kot so to počele naše babice. Začnemo že zgodaj spomladi, ko vsadimo in vzgojimo svoje sadike paprike, paradižnika, jajčevcev itd. Te takoj ko je možno posadimo na našo njivo, kjer jih z ljubeznijo gojimo dokler ne obrodijo sadov. Naše domače zelenjave ne škropimo, če je potrebno se s škodljivci borimo s pomočjo naravnih doma pripravljenih pripravkov, plevel pa pulimo ročno.

Sveža zelenjava Naročilo

namaz vložnine
Namazi in ozimnica

Nekaj naše domače zelenjave prodamo, nekaj pa predelamo. Iz nje delamo namaze ali pa jo vložimo. Namaze in ozimnico pripravljamo po zgledu naših babic, na popolnoma zdrav naraven način, brez umetnih dodatkov. Med najbolj priljubljenimi so prav gotovo kisle kumarice ali pa namaz s papriko, ki razveselijo še tako zahtevne brbončice. Pogosto nam jih zmanjka še preden vsadimo sestavine za naslednje leto.

Naročilo Namazi in ozimnica

marmelada marmelada


Marmelade in džemi

Naše marmelade slovijo po odličnem okusu in svojevrstnih inovativnih kombinacijah sadja pa tudi zelenjave. Radi se pohvalimo, da lahko pri nas dobite skoraj toliko različnih marmelad kot v trgovini. Med najboljšimi je prav gotovo Hruškova z ringlojem in pa Bučkina z borovnicami. Izdelujemo tudi marmelade brez sladkorja, s stevijo ali agavinim sirupom, ki so primerne za vse tiste, ki bi želeli v prehani manj sladorja.

Marmelade in džemi Naročilo

sok

Sokovi in sirupi

Sokove in sirupe pripravljamo izključno iz našega domačega sadja in zelenjave, na naraven način, po receptih naše babice. Med njimi lahko najdete tudi take, ki so brez dodanega sladkorja. Prav tako tudi pri sokovih in sirupih ne uporabljamo umetnih dodatkov.

Naročilo Sokovi in sirupi

rezanci

Testenine in rezanci

Izdelujemo testenine po tradicionalni recepturi, ki vsebuje zgolj naravne sestavine. V naši ponudbi testenin lahko najdete testenine iz različnih mok za različne namene. Najbolj priljubljeni so naši jušni rezanci iz pšenične moke ali pa pirini široki rezanci, ki jih izdelujemo iz naše doma pridelane pirine polnozrnate moke.

Testenine in rezanci Naročilo

moka

Moka, kosmiči in zdrob

V naši ponudbi lahko najdete moko, zdrob ali kosmiče iz pšenice, pire, ajde ali koruze različnih barv. Moko, zdrob ter kosmiče meljemo oz. pripravljamo sproti, da do vas pridejo čimbolj sveži. Vse našteto je seveda plod naše rodovitne njive, pridelano na naraven način ter seveda neškropljeno.

Naročilo Moka, kosmiči in zdrob

kruh

Kruh

Pečemo ajdov kruh z orehi, polnozrnati pirin kruh s semeni, koruzni kruh ter pšenični beli kruh. Vse po naročilu in dogovoru.

Kruh Naročilo

piskotki

Pecivo

Po naročilu pečemo piškote ter drugo pecivo za vsak dan ali pa za posebne priložnosti. Ob božiču ter veliki noči se z naše kuhinje tradicionalno vali vonj po pehtranovi ali orehovi potici. Za obletnice, poroke ali zaključene družbe pa pečemo različne piškote ter druge posladke. Če pa se bliža vaš rojstni dan, pa vas bo gotovo razveselila ena od naših slastnih tort.

Naročilo Pecivo

Kako naročiti

Objavljena ponudba

Kmetija pr'Grogc

Vsak teden po elektronski pošti pošljemo aktualno ponudbo, ki pa je objavljena tudi na spletni strani.

Naročilo pridelkov in izdelkov

Kmetija pr'Grogc

Naročilo nam lahko oddate preko spletnega obrazca ali po elektronski pošti

Brezplačna

Dostava na dom

Kmetija pr'Grogc

Naročilo vam dostavimo na dogovorjen naslov v okolici Ljubljane ali pošljemo po pošti, če je to mogoče

Tedenska ponudba

Zaupajte nam svoj elektornski naslov in vsak teden vam bomo poslali našo aktualno ponudbo.