Politika zasebnosti

Hramba in obdelava podatkov

Kmetija pr’Grogc zbira in hrani podatke z namenom, da vam čimbolj približamo našo ponudbo pridelkov in izdelkov ter da vam zagotovimo čimboljšo uporabniško izkušnjo.

Podatki, ki so shranjeni pri nas, so: vaše ime, priimek, telefonska številka in e-naslov oz. katerikoli podatek, ki ste nam ga tekom našega sodelovanja zaupali z namenom naročanja in dostave naših izdelkov in pridelkov. Uporabljamo jih izključno z namenom komunikacije z vami. Obenem si tudi pridružujemo pravico, da hranimo sporočila, ki ste nam jih poslali tekom našega sodelovanja oz. dopisovanja. Podatkov ne posredujemo nikomur, prav tako pa jih ne obdelujemo v kakršne koli namene.

Vaši podatki bodo pri nas varno shranjeni do vašega preklica. V kolikor bi želeli, da se vaši podatki izbrišejo iz naše hrambe, nam to sporočite na e-naslov berlic@siol.net.

Dostop do vaših podatkov imajo Simona, Damijan in Nina Berlič.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam zagotovimo čimboljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so shranjeni v vašem brskalniku in nam s svojim delovanjem kot je prepoznavanje, kdaj ste se na stran vrnili ali katere strani ste pogledali, pomaga razumeri, kaj je za vas najbolj zanimivo in najbolj uporabno. Piškotke lahko sami omogočite ali neomogočite.

Piškotki, ki omogočajo pravilno delovanje strani:

Ta skupina piškotkov je nujna za delovanje spletne strani. Z njimi vam omogočamo, da vam ni potrebno vsakič znova urejati nastavitev glede piškotkov.

Ostali piškotki

Naša spletna stran uporablja storitev Google Analytics, ki nam s pomočjo piškotkov omogoča anonimno sledenje interakcij uporabnikov s spletno stranjo.  Ti piškotki nam z analitičnimi podatki pomagajo tudi pri izboljšanju vaše uporabniške izkušnje ter nam pomagajo razumeti, kako uporabljate to stran. Na ta način tudi skrbimo, da na strani ne prihaja do težav.